Stoelmassage

Waarom stoelmassage in jouw bedrijf? (wat doet stoelmassage)


Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat stoelmassage een gunstige invloed heeft op diverse fysiologische processen, ten gunste van de gezondheid en het welbevinden.Enkele voorbeelden zijn:


Lager ziekteverzuim

Door de vele positieve effecten zoals stimulatie van de doorbloeding en het kalmeren van gedachten, worden fysieke klachten en psychische vermoeidheid voorkomen, waardoor vitaliteit en belastbaarheid toenemen.


Prettige werksfeer

Door het vrijkomen van o.a. het hormoon oxytocine onstaat er een groter gevoel van welbevinden en de stimulans om te verbinden. In de praktijk zie je dat collega's beter samenwerken, een positievere kijk en meer focus hebben.


Schouderklopje van de baas

Er is niet altijd tijd of gelegenheid om medewerkers te vertellen dat je blij met ze bent, ook al weet je hoe belangrijk dat is.

Laat stoelmassage een blijk van waardering zijn!

Twintig minuten speciale aandacht, een klein gebaar met een grote uitwerking...Wat kun je verwachten? (wat is stoelmassage)


Stoelmassage is een drukpuntmassage van 20 minuten die over de kleding heen wordt gegeven, terwijl jij op een speciaal voor dit doel ontwikkelde stoel zit. De massage bestaat uit een selectie van de meest effectieve drukpunten om werkgerelateerde klachten te voorkomen, plús knedingen, fricties en strekkingen om bestaande klachten te verlichten.

Naar aanleiding van de bevindingen van de masseur zal de massage in overleg met de cliënt afgestemd worden op behoefte van dat moment.


Hoe werken wij?


Om jouw bedrijf kennis te laten maken met onze massages komen wij vrijblijvend langs voor een proefmassage. Indien er serieuze interesse is in massage op regelmatige basis, bekijken we samen welke frequentie en tarieven voor jouw onderneming het meest gunstig zijn.


Via ons online reserveringssysteem kunnen de medewerkers vervolgens zelf de massage inplannen. Het enige wat wij van jullie vragen is het vrijhouden van een geschikte ruimte op de afgesproken dagen.


Ons werkgebied is op dit moment vooral in de regio's Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Utrecht en Amsterdam maar wij komen ook in de rest van Nederland.Onze tarieven (wat kost stoelmassage)


MOGELIJK  VANAF €15,00!


Ons standaard tarief is € 19,50 per massage oftewel € 58,50 per uur, deze bedragen zijn exclusief 21% btw.

Bij grote of lang lopende opdrachten hanteren wij een lager tarief.

Voor evenementen, beurzen, meetings en andere speciale gelegenheden maken wij graag een offerte op maat.


Wij komen al langs vanaf 6 massages!


Voor werkplekadvies en/of onderzoek kun je contact opnemen voor een passende offerte, het uurtarief is € 58,50 exclusief 21% btw.Fiscale voordelen


De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren, daarom zijn er voor stoelmassages twee fiscale voordelen:


1. Je kunt de massages opnemen in de werkkostenregeling.


    Of


2. Je kunt de massages opnemen in het arbo-plan:

Het aanbieden van stoelmassages op het werk wordt door de belastingdienst gezien als een manier om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. De kosten voor stoelmassage vallen daarom onder de vrije verstrekkingen (vrijgesteld voor loonheffing). Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:


- Je hebt als werkgever een arboplan.

- De massages maken in redelijkheid deel uit van dat arboplan.

- De aangeboden dienst vindt tijdens werktijd plaats.

- De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

- Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.


Het is ook mogelijk de medewerkers een eigen bijdrage te laten betalen of geheel zelf te laten betalen. Dit kan heel simpel online, er komt geen contant geld aan te pas.

STOELMASSAGE OP JOUW WERK?

Contact:                 

                   

Like us on   

                                 

info@incompanymassage.nl                                              

Dorien Datema 06-10710333 

                                           

Vera Idenburg   06-38601973         

                                   

Vacatures    

  

                                                                                                                             

InCompany massage op Facebook
InCompany massage op LinkedIn
InCompany massage op YouTube

Bedrijfs info


Op TV 


Download onze brochure


Disclaimer


Privacy Policy / Algemene Voorwaarden 


KvK-nummer 69313210 


BTW-nummer 857828034B01

Stoelmassage op het werk

Copyright 2020 InCompany massage