Stoelmassage
Vitaliteitsdiensen in heel NederlandWetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat stoelmassage een gunstige invloed heeft op diverse fysiologische processen, ten gunste van de gezondheid en het welbevinden. Enkele voorbeelden zijn:


Lager ziekteverzuim

Door de vele positieve effecten zoals stimulatie van de doorbloeding en het kalmeren van gedachten, worden fysieke klachten en psychische vermoeidheid voorkomen, waardoor vitaliteit en belastbaarheid toenemen.


Prettige werksfeer

Door het vrijkomen van o.a. het hormoon oxytocine ontstaat er een groter gevoel van welbevinden en de stimulans om te verbinden. In de praktijk zie je dat collega's beter samenwerken, een positievere kijk en meer focus hebben.


Schouderklopje van de baas

Er is niet altijd tijd of gelegenheid om medewerkers te vertellen dat je blij met ze bent, ook al weet je hoe belangrijk dat is.

Laat stoelmassage een blijk van waardering zijn!

Twintig minuten speciale aandacht, een klein gebaar met een grote uitwerking...
Wat kun je verwachten? (Wat is stoelmassage?)


Stoelmassage is een drukpuntmassage van 20 minuten die over de kleding heen wordt gegeven, terwijl jij op een speciaal voor dit doel ontwikkelde stoel zit.


De massage bestaat uit een selectie van de meest effectieve drukpunten om werkgerelateerde klachten te voorkomen, plus knedingen, fricties en strekkingen om bestaande klachten te verlichten.


Naar aanleiding van de bevindingen van de masseur zal de massage in overleg met de cliรซnt afgestemd worden op behoefte van dat moment.

Hoe werken wij?


Om jouw bedrijf kennis te laten maken met onze massages komen wij vrijblijvend langs voor een proefmassage. Indien er serieuze interesse is in massage op regelmatige basis, bekijken we samen welke frequentie en tarieven voor jouw onderneming het meest gunstig zijn.


Via ons online reserveringssysteem kunnen de medewerkers vervolgens zelf de massage inplannen. Het enige wat wij van jullie vragen is het vrijhouden van een geschikte ruimte op de afgesproken dagen.


Ons werkgebied is heel Nederland en soms daarbuiten :)

Wat is stoelmassage?

STOELMASSAGE OP HET WERK 

OOK STOELMASSAGE OP JOUW WERK?